De Rally

Waar: Campus Kristus Koning, Bethaniënlei 5, 2960 Sint-Job-in-‘t-Goor. (GPS: Beukendreef, Sint-Job-in-’t-Goor)

Wanneer: Zondag 1 oktober 2023

Aanvang: Inschrijvingstafel is open vanaf 8:30

Wat: 5de toeristische oldtimerrondrit t.v.v. de sportinfrastructuur van de school OV3 Anker en OV3/OV4 autiwerking De Schakel/Het Kompas

Aanbod: Verzorgde roadbook met de klassieke bol-pijl waarbij er de mogelijkheid geboden wordt om eens andere navigatietechnieken te proberen, het steeds gegeerde rallybord, toeristische gids gekoppeld aan een zoektocht met vragen en een prijzentafel. PLUS als mogelijkheid een heuse rijkelijk en luxueus ontbijt bij de start. Ook een extra aandenken aan deze jubileum editie onderweg.

Kostprijs van de rondrit: Per auto/team zonder het luxueus ontbijt : 30 euro

De super de luxe uitgebreid feestontbijt wordt u aangeboden tegen een vergoeding van 20 euro per persoon. Deze wordt in 2 shiften aangeboden. Om 8.30 en om 9.30. Gelieve uw keuze aan te vinken bij de inschrijving. Indien er een keuzemogelijkheid niet meer werkzaam is, is deze shift volzet.

Foodtrucks bieden tegen zeer scherpe prijzen een hapje en een drankje vanaf ’s morgens tot het einde van het evenement. (Aanwezig zijn onze barista, ijskraam, frietjeskraam en drankenbar)

Netjes terug naar huis met de mogelijkheid tot het laten reinigen (afspuiten) met een speciale installatie d.m.v. officieel “osmose water” voor een streeploze en lakveilige behandeling. Netjes toekomen en netjes terug naar huis.

Overtuigd? Schrijf u hier in.